Oana Benkö-Răileanu este Doctor în muzică, specializarea Muzicologie, la Universitatea Națională de Muzică București, sub îndrumarea Prof. Univ. Dr. Octavian Nemescu și licențiată în Pedagogie Muzicală la aceeași universitate. Din 2008, Oana este manager artistic al Ansamblului cameral de muzică veche Anton Pann, împreună cu care a organizat peste 500 de concerte. Este manager al proiectelor ”CantemirMelo” (2017), ”UNICORN - O călătorie în istoria noastră” (2015), ”Tradiție și Măiestrie - Masterclass de Instrumente Tradiționale” (AFCN) (2012), coordonator al proiectului ”Când Bizanțul eram noi” (ICR) (2011). A fost directorul muzical al Festivalului de Artă Medievală din Sighișoara (ediția 2008) și manager al proiectului ”Muzica în Liceul tău”. Din 2014, participă activ în spectacolele Ansamblului cameral de muzică veche Anton Pann prin video-art, asigurând conceptul și proiecțiile pentru spectacole.

Oana Benkö-Răileanu

PROJECT MANAGER

free css templates

Constantin Răileanu este fondatorul și președintele Asociației. Este Doctor în muzică al Universității Națională de Muzică din București, coordonator Prof.Univ. Dr. Teodor Tutuianu. Constantin este cercetător al muzicii vechi, de sorginte orientală. A inițiat demersul care a stat la baza formării Ansamblului cameral de muzică veche Anton Pann, este compozitor, dirijor, solist vocal și percuționist. Este licențiat în Istoria și Filosofia Religiilor - Fenomenologie Religioasă, al Facultății de Teologie din București, dublu licențiat în Muzică Bizantină și Dirijat de Cor Academic al Universității Naționale de Muzică din București. A susținut peste 600 de concerte, atât în țară, cât și în străinătate. A concertat alături de mari muzicieni, ca: Kiya Tabassian, Kyriakos Kalaitzidis, Neva Ozgen, Alkis Zopoglou, Ahmet Sahin, Mehmet Bitmez, Mehmet Fatih Zulfikar, Petros Papageorghiou, Fikret Karakaya, Emmanuel Hovhannisyan, Derya Turkan, Vincent Segal, Corul Madrigal, corul Armonia al Filarmonicii de Stat din Cluj, corul Psalmodia al UNMB.

Constantin Răileanu

PREȘEDINTE

Rotaru Roxana este licențiată în arhitectură în cadrul Universității de Arhitectură si Urbanism Ion Mincu. Este pasionata de design, fotografie și pictură. A organizat numeroase expoziții în cadrul festivalelor de fotografie si arhitectură, este asistent în cadrul școlii de vară de arhitectură Școala de la Bunești. A avut colaborări cu teatrul Masca pentru scenografie. Din 2017, colaborează cu Ansamblul Anton Pann pe partea de design.

Rotaru Roxana

IMAGINE 

Georgiana Ivancea este absolventă a Facultății de Arhitectură și Urbanism “ Ion Mincu” din București, promoția 2013-2017.
Cu o pasiune pentru estetic și o fire perfecționistă, Georgiana  activează și în domeniul graficii reușind să ne surprindă simțul vizual de fiecare dată. Din 2017, colaborează cu Asociația pentru Cultură și Tradiție Anton Pann și cu Ansamblul Anton Pann.

Georgiana Ivancea

GRAFICĂ