free bootstrap template

Oana Benkö-Răileanu este Doctor în muzică, specializarea Muzicologie, la Universitatea Națională de Muzică București, sub îndrumarea Prof. Univ. Dr. Octavian Nemescu și licențiată în Pedagogie Muzicală la aceeași universitate. Din 2008, Oana este manager artistic al Ansamblului cameral de muzică veche Anton Pann, împreună cu care a organizat peste 500 de concerte. Este manager al proiectelor ”CantemirMelo” (2017), ”UNICORN - O călătorie în istoria noastră” (2015), ”Tradiție și Măiestrie - Masterclass de Instrumente Tradiționale” (AFCN) (2012), coordonator al proiectului ”Când Bizanțul eram noi” (ICR) (2011). A fost directorul muzical al Festivalului de Artă Medievală din Sighișoara (ediția 2008) și manager al proiectului ”Muzica în Liceul tău”. Din 2014, participă activ în spectacolele Ansamblului cameral de muzică veche Anton Pann prin video-art, asigurând conceptul și proiecțiile pentru spectacole.

Oana Benkö-Răileanu

PROJECT MANAGER

Constantin Răileanu este fondatorul și președintele Asociației. Este Doctor în muzică al Universității Națională de Muzică din București, coordonator Prof.Univ. Dr. Teodor Tutuianu. Constantin este cercetător al muzicii vechi, de sorginte orientală. A inițiat demersul care a stat la baza formării Ansamblului cameral de muzică veche Anton Pann, este compozitor, dirijor, solist vocal și percuționist. Este licențiat în Istoria și Filosofia Religiilor - Fenomenologie Religioasă, al Facultății de Teologie din București, dublu licențiat în Muzică Bizantină și Dirijat de Cor Academic al Universității Naționale de Muzică din București. A susținut peste 600 de concerte, atât în țară, cât și în străinătate. A concertat alături de mari muzicieni, ca: Kiya Tabassian, Kyriakos Kalaitzidis, Neva Ozgen, Alkis Zopoglou, Ahmet Sahin, Mehmet Bitmez, Mehmet Fatih Zulfikar, Petros Papageorghiou, Fikret Karakaya, Emmanuel Hovhannisyan, Derya Turkan, Vincent Segal, Corul Madrigal, corul Armonia al Filarmonicii de Stat din Cluj, corul Psalmodia al UNMB.

Constantin Răileanu

PREȘEDINTE

Rotaru Roxana este licențiată în arhitectură în cadrul Universității de Arhitectură si Urbanism Ion Mincu. Este pasionata de design, fotografie și pictură. A organizat numeroase expoziții în cadrul festivalelor de fotografie si arhitectură, este asistent în cadrul școlii de vară de arhitectură Școala de la Bunești. A avut colaborări cu teatrul Masca pentru scenografie. Din 2017 colaborează cu Ansamblu Anton Pann pe partea de design.

Rotaru Roxana

IMAGINE & DESIGN

ATICOM este o echipă de tineri developeri pe partea de media ce are ca scop creșterea prezenței Proiectului Anton Pann în spațiul virtual pe paginile principale de comunicare online. Dedicarea și determinarea sunt principalele atuuri ce îi recomandă în colaborarea cu Asociația noastră. ”Credem în proiectul Anton Pann și ne dorim să facem parte din el pentru a susține în mod direct activitățile culturale desfășurate prin intermediul Asociației și a celor două ansambluri muzicale”.

Maria – Lucreția Dumitraș   Redactor și Corector ATICOM Media
Masterandă în anul I în cadrul Masterului de Lingvistică generală și românească a Facultății de Litere, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Cazac Amfian Alexandru  Coordonator Media ATICOM
Student, Licență, anul al III-lea, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae”, Iași.

Cristian Moaleş    membru Media ATICOM
Absolvent al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae”, secţia pastorală (2015) şi absolvent al studiilor de masterat din cadrul aceleaşi facultăţi, specializarea Misiune şi Slujire Pastorală (2017).

Comanac Mihai-Ovidiu membru Media ATICOM și Coordonator Youtube
Student în anul al III-lea, în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae”, Iași

Pascariu Teodor membru Media ATICOM
Student în anul al treilea la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași.

ATICOM

MEDIA